Trött

Jag har varit så himla trött idag, jag har knappt orkat med någonting. Jag vaknade innan Joel, eftersom han jobbar natten och sover hela dagarna, så när jag är pigg och kan diska och städa törs jag inte det  för jag vill ju inte väcka honom haha. Och när han vaknar så är det middag och mario kart och sen blir jag skit slö.
jag har iallafall diskat nu på kvällen, det behövdes verkligen!
Och så har jag sett på van vetaren, borkmans punkt. Jag älskar dom filmerna, jag tänker jämt på Maria när jag ser på dom haha!
Håkan Nesse är en skitbra författare, jag ska läsa om hans böcker tror jag. Jag kan verkligen tipsa om alla van vetaren böcker som han har skrivit, lättlästa och spännande!
ska försöka gå och lägga mig snart, men det blir alltid sena kvällar när Joel är borta.
Nu ska jag iallafall se på andra avenyn, puss!!

Östra

Idag var jag och Sussi på ett litet besök på östra. Man känner verkligen lyckan över att inet gå där längre, haha. Den som jag saknar mest från östra är nog min handledare Anna hon är bara för go! Men jag ska komma tillbaka ngn dag snart och kolla iegnom skåpet och så, då ska jag nog se till att träffa henne igen.                                                                                                    






Sen kom mamma hem till mig och fikade lite, känns verkligen kul nu när Isak har flyttat hit att jag får lite mer tid med mamma!!

Jobb

Idag har det varit mycket,  jobbat och gått till dc och tagit bussen till stan och en massa.
Det jobbigaste var att det blåste så himla kallt, blåste rakt in i benmärgen på en.
Nu har jag äntligen kommit hem och är tröttare än jag varit på länge nu, jag sov inte så bra i natt och så skulle jag kliva upp tidigt. Så det blir nog tidigt ikv.
Mamma kommer snart och ska lämna mitt coop kort :)
Skrivet väl mer när det hänt ngt roligt i mitt liv :P

heråå

tråkigt

Allt känns så förbannat tråkigt just nu, jag tycker att Joel inte behövde jobba idag. Då blir ju jag alldeles ensammen ju. Jag ska iallafall gå till mamma snart, lite kul. Något som är kul är att jag ha en alldeles egen hemlighet som jag inte berättar för någon :D
Om du är riktigt snäll så kanske du får veta den ;)
Helgen ska tillbringas på jobbet så jag kommer nog inte vara så social då, men nästa helg åsta jag hitta på någonting roligt känner jag, jag kan ju inte bara vara hemma på helgerna och sen kanske fara till mamma på kvällen typ, jag får ta och rycka upp mig lite!
Jag hoppas även på att jag ska kunna få lite ork och fixa iordning det sista i lägenheten snart, jag vill ju ha allt klart nu.
Nu ska jag gå till mami, har jag tur så får jag kanske fika ;D

hejrååå

RSS 2.0