barnvakt

Jag har inte varit så arg på länge som jag var igår! Mamma for iväg och skulle hjälpa Isak med hans flytt, och berättar dagen hon ska komma hem att det blir typ åtta timmar senare än vad hos sa till mig innan jag tog på mig den här skiten. Hon visste ju att jag egentligen inte ville, för det är inte så jävla lätt att ta hand om tre ungar samtidigt särskilt när en av den har asbeger+ damp. Och det är inte hans fel att det är så och jag vet det men jag kan ändå inte låta bli att skrika och bli arg när jag blir stressad.
Allt  tjat om mjölk och lingonsylt och mer palt fick mig nästan att bli tokig, särskilt om ungarna inte nöjer sig med ett "mjölken är slut men jag har bett mamma köpa hem när hon kommer" ungen svarar "jag ska ha mer mjölk nu annars häller jag ut mjölken som finns på bordet" jag svarar " det är väl bättre om du dricker upp mjölken som du har, annars får du ju ändå ingen mjölk" han: " joooooo,, jag ska a mjöööööööööölk nuuuuuuu!!!!!! annars häller jag ut mjölken , jag svär elin jag gör det"  jag försöker fortfarande att förklara det finns ingen mjölk,,, men han lyssnar inte och det slutar med att han häller ut all mjölk på bordet och går därifrån. Jag får ett litet anfall och flickorna lyssnar iallafall på mig efter det.

Efter en ännu ärre kväll med många arga samtal till min mor och många tårar så kommer dom äntligen hem och jag kan äntligen gå. Jag tar aldrig på mig skiten igen iallafall. dessutom var det Sofias födelsedag och min mamma missade det, så Grattis Sofia,, du fick ju iallafall en liten present igår :)

RSS 2.0