Great eastern

Först var det ju skola som vanligt oh sen blev det att fara hem ganska snbbt eftersom det var så dåligt väder. Pernilla föjlde med hem och chuillade med mig en stund, tills hon skulle hem och äta middag.


        

Senare på kvällen så kom Sussi och Zena och hämtade mig med bilen :) vi for på Great eastern och åt friterad banan med glass, supergott :D



        

...

Skola som vanligt idag, men jag har upptäckt att teckenspråk är roligare än förväntat mig. Jävligt kul att äta på papperstallrikar nu när matsalen bygger om.
Jag fick inte byta bort min jävla psyk tyska 4, så nu blir det ett till år med min cp lärare, känns ju peppande.
Sen blev det stan med Alva och Avin, rätt så nice :D



Barnvakt!!

Idag har väl inte varit den bästa söndagen av alla, men den har väl funkat.
vaknade klockan åtta på morgnen av att min lillebror ringer på dörren och glatt säger godmorgon. jag är fortfaranade hur tött som helst och sätter på tvn år han för att sen gå och lägga mg igen. Jag sover vidare och Joel kliver upp för att pssa honom.
Min lillebror är nie år, men han behöver full översyn hela dagen eftersom han är autistisk. Det innebär att han inte ser världen som oss alla andra, Han förstår inte vissa normer som vanligt fungerande människor gör.
Han ställer tusen frågor på en minut och innan kl tolv hade jag huvuvärk. Han stannade ända tills klockan sex då mamma slutade jobbet. Hela dagen gick åt på att titta på cartoon networ eftrsom det och tv-pel är hans ända intressen.
Sen så for jag och Jel hem till mamma enstund och var sociala.
På vägen hem så gick vi en liten omäg til konsum och köpte lite bakgrejer, så när vi kom hem blev det smulpaj med båbär och mys i sofan, har också kollat in allt jag ska köpa på ikea näsa helg :D


   

Nu ska jag gå och lägg mig cp tidigt efersomdet är skola imorgon. puss och godnatt :D

Fredagsmys med sussi och alex

Kvällsfika på cafestation


              

Skolan!

Jag tror skolan vill döda mig, jag orkar fan inte mitt scema! Vem var det som gjorde det och vad tänkte den personen på.
Idag hade jag iallafall min första teckenspråksletion och den va rolig, jag taggar :)
Klassen är väl som vanligt, skön. Men jag tycker synd om alla dom som måste gå naturkunskap, jag har redan läst den kursen och har den bortgjord, jag tyckte den var soft, men läraren som min klass har fått. Han måste ju vara en av de tråkigasrte, jag somnade på båda hans lektioner idag, tur att jag slipper honom :D

Sussi kom tilll mig och hade med sig blåbärspaj, hur gott som helst! Gå in på hennes blogg och ta receptet ;)
Pernilla kommer snart och ska sova hos mig, Joel jobbar natten och jag vill inte sova själv :P jag kan inte hjälpa att jag är mörkrädd.


              

Det känns skönt varje dag man slutar och får gå ifrån skolan ;)

Puss!

Körkortsinfo

Älskling for iväg och jobbade kl ett och jag började med att städa lite här hemma. Jag gick in på tjuvlyssnat.se idag, det var längesen jag kollade det, hur kul som helst att läsa om alla dumma blondiner som bor i stockholm och hur roliga barn kan vara med deras komentaren :)
Sussi ringde mig och jag skyndade att göra iordning mig för att sedan fara på informationsmöte om körkotet, jag blev hur peppad som helst att ta körkortet nu :)
Sussi och Theo följde med hem och vi år pytt i panna till middag, mums!
senare på kvällen skyndade jag iväg till konsum för att hinna dit innan de stängde, jag köpte lite bullar och sånt och sen blev det gofika med Sussi. Joel kom hem kl elva och då tror jag allt att han var lite sugen på butterkaka han med :)
Nu har Sussi farit hem och jag sitter i soffan och tar det bara lugnt, jag har just läst klart i min elle tidning.

imorgon blir det stan med tussen och sen hem till mamma.






Puss och godnatt :)

Fredags mys

Idag har jag mest tagit det lugnt. Diskat och städat lite sådär. Andreas kom förbi på fika och sen skjutsade han Joel ner på stan, då fick jag lite tid för mig själv. Jag passade på att använda en snsiktsmask och prata lite med mamma i telefon :)

Senare på kvällen kom Sussi och Theo. Theo var en riktig liten galskit idag och skrattade en massa :)
Imorgon blire födelsedags fest för Sophie på Ålidhem. Har inte hunnit köpa någon present men det får bli när jag får pengar :)
Jag har hittat en jättesöt dator från LG, vill ha!! Skoldatorn är ju inte direkt den bästa.

Nu har Sussi farit hem och jag och Joel ska snart gå och lägga oss, puss och godnatt!

Nya lägenheten

Idag har varit en ganska lugn dag, vaknade med älsklingen i nya lägenheten. Sen for jag och hämtade lite grejjer hos mamma som hade blivit kvar. jag och Joel for en sväng på stan med Sophie och kollade på lite saker som kan vara bra att ha. Jag åt en kebabpizza på tre kroner, hur gott som helst.
När vi var hemma så kom sussi förbi och vi hade en mysig kväll med skratt och gamla minnen :)
Jag och Sussi har nu efter många om och men lyckats skaffa oss varsin blogg. Det tog sin lilla tid eftersom alla bra namn redan var tagna och fantasin var inte direkt den bästa.
Nu har Sussi farit hem och jag ska sova, imorgon blir det stan med Sussi och Zena
Puss och godnatt :)

RSS 2.0